Cortine pentru protectie

Afișez singurul rezultat

Cortine pentru protectie sunt folosite cu regularitate in desfasurarea activitatilor de agricultura si zootehnie, urmarindu-se un nivel crescut de protectie agricultura, protectie sere si protectie hambare.

Aceste cortine pentru protectie sunt ideale pentru a fi folosite pentru grajduri si hambare, asigurand bunastarea animalelor, dar si reducand costurile de intretinere.

Unei cortine pentru protectie ii sunt atribuite urmatoarele caracteristici:

  • protejeaza impotriva vantului;
  • rezista la temperaturi extreme;
  • mentine temperatura constanta in spatiile pe care le protejeaza.

   Cortina pentru protectie animale este usor de asamblat si implica cheltuieli reduse. In agricultura, cortina care separa zone agricole este utilizata cu precadere in sere, in scopul de a proteja plantatiile de temperaturile extreme. In acest sens este indicata si cortina transparenta PVC care ofera vizibilitate.    Toate aceste cortine pentru protectie separa zone agricole, dar se utilizeaza si in activitatile de zootehnie, contribuind la protejarea incaperilor in care se afla animale. De asemenea, cortinele pot fi utilizate perioade indelungate de timp, daca sunt intretinute corespunzator.    Astfel, aceste cortine protectie care separa agricultura si separa zootehnie asigura costuri reduse si siguranta la nivel inalt.

Str. Ion Conea, Nr. 40B Sector 5 Bucuresti, Romania

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!

Selecteaza unul sau mai multe domenii de interes