Usi sanitare

Usi sanitare sunt perfecte pentru a fi instalate in spitale sau in alte unitati sanitare, precum farmaciile. Multe usi sanitare sunt utilizate in scopul izolarii termice sau fonice, ele fiind rezistente si asigurand conditii optime de desfasurare a activitatilor medicale.

   Aceste usi sanitare separa zone in vederea protectiei spatiilor in care se afla aparatura medicala, produse farmaceutice, contribuind la pastrarea unui mediu steril, ferit de impuritati, microbi sau bacterii.

   Toate aceste usi sanitare care separa medical si separa farmaceutic sunt rezistente la zgarieturi, foc si substante chimice si izoleaza termic si fonic. De asemenea, ele pot fi prevazute cu geam de sticla pentru rezistenta la radiatii.

   Exista solutii si pentru compartimentari sanitare, ce constau in separare grupuri sanitare, folosite pentru WC sau vestiare. Aceste placi pentru compartimentare grupuri sanitare sunt rezistente la factori precum foc, apa, umiditate si alte socuri. Orice compartimentari WC si compartimentari vestiare asigura un nivel inalt al igienei si sunt rezistente in timp. Toate aceste usi grupuri sanitare si, implicit, usi sanitare vestiare ofera siguranta si confort in ultilizare.

Caracteristici specifice pentru usi sanitare care separa zone:

  • Constructia unei usi permite etansarea suplimentara cu prag retractabil usa;
  • Usile pentru compartimentari sanitare au o durata indelungata de viata;
  • Dispun de caracteristici functionale de igiena si siguranta;
  • Izoleaza termic si fonic;
  • Ofera protectie si prezinta risc scazut de accidentare;
  • Usi sanitare sunt simplu de intretinut si curatat datorita constructiei care nu permite depunerea prafului.

   Usa sanitara are un design unic si indeplineste toate cerintele tehnice si estetice, datorita tehnologiei avansate care o caracterizeaza.

Str. Ion Conea, Nr. 40B Sector 5 Bucuresti, Romania

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!

Selecteaza unul sau mai multe domenii de interes