Perdele PVC ermetice

Afișez singurul rezultat

Perdele PVC ermetice sunt perdele confectionate din fasii PVC care au rolul principal de a proteja spatiile de patrunderea prafului si a microbilor din exterior. Aceste perdele PVC ermetice au grade diferite de etansare, avand aplicatii in diferite domenii de activitate.

   Orice perdele ermetice PVC sunt formate din fasii de PVC rezistente la conditii climatice vitrege. Aceste benzi PVC au marginile rotunjite pentru a garanta protectie persoanelor si utilajelor care le tranziteaza.

Caracteristici specifice oricarei perdele PVC ermetice:

  • Rolul lor principal este acela de a oferi protectie impotriva prafului, a microbilor si a insectelor care se afla in exteriorul spatiului protejat;
  • perdea PVC ermetica are rezistenta ridicata, fapt datorat materialului din care este fabricata;
  • Pot fi montate in diverse spatii si cladiri, protectia lor nefiind conditionata de zona in care este amplasata.

   Aceste perdele PVC ermetice pot fi utilizate atat in spatii comerciale, cat si in spatii industriale. Ele sunt formate din benzi PVC si asigura igiena necesara in interiorul spatiilor in care sunt montate, reprezentand o solutie eficienta in ceea ce priveste problemele de separa praf.

Str. Ion Conea, Nr. 40B Sector 5 Bucuresti, Romania

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!

Selecteaza unul sau mai multe domenii de interes