Usi ermetice

Afișez singurul rezultat

Usi ermetice reprezinta solutia potrivita pentru spatiile in care igiena interioara este foarte importanta. Aceste usi ermetice sunt usi care au sigilare pe toate cele 4 laturi.

   Tot ce inseamna usa ermetica este reprezentat de etanseitate ridicata, avand certificare in urma testarii in laborator. Datorita sigurantei pe care o ofera in ceea ce priveste impiedicarea patrunderii prafului si a microbilor, usile ermetice au un grad de utilizare mare in domeniul medical. De exemplu, sunt utilizate la intrarea in salile de operatii datorita sigurantei pe care o ofera in pastrarea conditiilor de igiena din interior.

   Utilitatea lor se poate remarca in orice spatii din domeniul medical sau farmaceutic. Astfel, usi ermetice se pot amplasa la intrarile in camere sterile, in camere curate si in sali de operatii.

Usi ermetice – descriere generala:

  • Etansarea este maxima, fiind prevazute cu garnituri de etansare pe toate cele 4 laturi;
  • Patreaza intacte conditiile de igiena din interiorul spatiilor protejate;
  • Au grad mare de protectie impotriva patrunderii prafului, a microbilor si a oricarui tip de daunator.

   O usa ermetica reprezinta un produs caracteristic categoriei separa praf care asigura o inchidere ermetica, fiind eficienta impotriva aerului, a prafului , a substantelor chimice si a atacurilor bacteriologice.

Str. Ion Conea, Nr. 40B Sector 5 Bucuresti, Romania

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!

Selecteaza unul sau mai multe domenii de interes