Usi rapide – solutia optima pentru zone industriale frecventate des

   Usi rapide reprezinta cea mai buna alegere cand vine vorba de protejarea si delimitarea unor spatii intens frecventate de persoane si utilaje. Avantajul acestor usi, fata de cele normale, este rapiditatea cu care se inchis si se deschis, la o viteza de aproximativ 1 metru/secunda. Aceste intrari se impart in doua categorii: usi rapide cu impachetare si usi rapide cu roluire. In randurile de mai jos, veti descoperi asemanarile si diferentele dintre cele doua.

   Usi rapide au fost concepute special pentru a utiliza in mod continuu si rapid golul usii. In acest mod se previne schimbul de temperatura intre spatiul interior si exterior. Usi rapide sunt potrivite pentru amplasarea lor in spatii comerciale, de depozitare, magazine sau hale industriale.

Din ce sunt alcatuite usile rapide?

   Usi rapide au incorporate o placa de control cu circuite logice si LED-uri, un temporizator care poate fi reglat pentru selectarea functiilor, dar si un circuit electric cu sigurante, controlat de la distanta, prin intermediul unor intrerupatoare de control. De asemenea, usa rapida este prevazuta si cu un panou de comanda si un buton rosu pentru oprire de urgenta. Acest buton este actionat in cazul unei caderi de curent, moment in care usa rapida se deschide automat.

Usi rapide cu roluire vs. usi rapide cu impachetare

   Usi rapide cu roluire sunt acele usi care au deschiderea prin roluirea prelatei pe un ax in partea de sus a usii. Este intalnita si in spatii interioase si exterioare si este cunoscuta pentru rapiditatea si rezistenta ei. Otelul galvanzat sau zincat, din care este confectionat, fac din usa rapida cea mai eficienta metoda de a va delimita spatiile. Prelata usii este realizata din PVC, pentru o mai buna vizilitate si lumina va patrunde mult mai usor.

   Usi rapide cu impachetare sunt asemanatoare celor cu roluire, numai ca difera modul de deschidere. Aceste usi se deschid prin plierea prelatei in partea de sus a usii si sunt compuse din doua cadre verticale in forma de U, formate din glisiera si traversa. Aceste usi rapide sunt extrem de rezistente, fiind tratate anticoroziv. De asemenea, ele sunt prevazute cu buton de urgenta si cu ghidaje de cauciuc anti-uzura.

   Pentru o protectie sporita impotriva prafului, temperaturilor scazute sau prea ridicate, zgomotului, aceste usi rapide sunt solutia optima. In plus, acestea va delimiteaza corespunzator spatiile industriale si ajuta la izolarea fonica si termina. Sa nu uitam faptul ca sunt si foarte rezistente la vant, facand fata unui vant cu o viteza de aproximatic 100 km/ora. Faceti alegerea potrivita pentru dumneavoastra!

Nu ezitati sa ne contactati!

Suntem gata la orice ora si in orice zi sa va oferim solutii pentru rezolvarea oricarui tip de problema. Alegeti sa solutionati dificultatile cu raspunsuri avantajoase pentru dumneavoastra.

Str. Soseaua Giurgiului, nr.176, sector 4, Bucuresti

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!