Separa agro-zoo

Separa agricultura si zootehnie se leaga de protectia zonelor agricole, dar si de cresterea animalelor in conditii optime. In general, in aceste domenii se urmareste obtinerea de beneficii prin mentinerea unor temperaturi constante si prin asigurarea conditiilor superioare necesare spatiilor in care se desfasoara aceste activitati

Exista numeroase solutii la care apelam pentru a separa zone agricole, in dorinta de a obtine eficienta si confort.

Atunci cand vorbim despre separarea unor zone in care sunt desfasurate activitati care tin de agricultura si zootehnie, ne referim inclusiv la protectie agricultura si zootehnice de anumiti factori:

  • Seceta;
  • Inundatii;
  • Temperaturi foarte scazute sau foarte ridicate;
  • Patrunderea insectelor.

   Separa agricultura si separa zootehnie se refera la a separa zone de acest tip pentru obtinerea de beneficii, precum reducerea costurilor si un nivel inalt al sigurantei.

Nu ezitati sa ne contactati!

Suntem gata la orice ora si in orice zi sa va oferim solutii pentru rezolvarea oricarui tip de problema. Alegeti sa solutionati dificultatile cu raspunsuri avantajoase pentru dumneavoastra.

Str. Soseaua Giurgiului, nr.176, sector 4, Bucuresti

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!