Cortine pentru protectie

Aceste cortine pentru protectie sunt ideale pentru a fi folosite pentru grajduri si hambare, asigurand bunastarea animalelor, dar si reducand costurile de intretinere.

Unei cortine pentru protectie ii sunt atribuite urmatoarele caracteristici:

  • protejeaza impotriva vantului;
  • rezista la temperaturi extreme;
  • mentine temperatura constanta in spatiile pe care le protejeaza.

   Cortina pentru protectie animale este usor de asamblat si implica cheltuieli reduse. In agricultura, cortina care separa zone agricole este utilizata cu precadere in sere, in scopul de a proteja plantatiile de temperaturile extreme. In acest sens este indicata si cortina transparenta PVC care ofera vizibilitate. Toate aceste cortine pentru protectie separa zone agricole, dar se utilizeaza si in activitatile de zootehnie, contribuind la protejarea incaperilor in care se afla animale. De asemenea, cortinele pot fi utilizate perioade indelungate de timp, daca sunt intretinute corespunzator. Astfel, aceste cortine protectie care separa agricultura si separa zootehnie asigura costuri reduse si siguranta la nivel inalt.

Nu ezitati sa ne contactati!

Suntem gata la orice ora si in orice zi sa va oferim solutii pentru rezolvarea oricarui tip de problema. Alegeti sa solutionati dificultatile cu raspunsuri avantajoase pentru dumneavoastra.

Str. Soseaua Giurgiului, nr.176, sector 4, Bucuresti

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!