Perdele pentru agro-zoo

   Aceste perdele PVC sunt rezistente la temperaturi scazute si sunt utilizate intens datorita faptului ca furnizeaza lumina naturala, ideala pentru activitatile ce tin de agricultura si impiedica patrunderea curentului. Perdelele PVC pentru protectie separa zone cu intindere larga, folosidu-se si in zootehnie pentru mentinerea unei temperaturi constante in incaperile in care exista animale prin pastrarea calitatii igienice a aerului. In ceea ce priveste agricultura, aceste perdele PVC separa zone agricole in scopul impiedicarii patrunderii insectelor.

   Prin utilizarea de perdele fasii PVC, animalelor le este permisa trecerea cu usurinta de afara inauntru si invers. De asemenea, aceste perdele PVC alcatuite din benzi PVC sunt folosite si la separarea custilor pentru caini, oferind vizibilitate.

Unei perdele PVC pentru protectie care separa agricultura si separa zootehnie ii sunt atribuite numeroase avantaje, precum:

  • Duritatea;
  • Rezistenta la rupere;
  • Fasiile din care sunt compuse perdelele au margini rotunjite, oferind confort animalelor;
  • Rezistenta la temperaturi reduse;
  • Vizibilitatea;

   Fasiile din care sunt compuse perdelele PVC se fixeaza pe profile din otel inoxidabil sau galvanizat. Toate aceste perdele PVC pentru protectie care separa zone in care se desfasoara activitati ce tin de agricultura si zootehnie ofera confort si siguranta, fiind usor de utilizat si intretinut.

Nu ezitati sa ne contactati!

Suntem gata la orice ora si in orice zi sa va oferim solutii pentru rezolvarea oricarui tip de problema. Alegeti sa solutionati dificultatile cu raspunsuri avantajoase pentru dumneavoastra.

Str. Soseaua Giurgiului, nr.176, sector 4, Bucuresti

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!