Separa cald

Separa cald reprezinta acele metode eficiente de delimitare a spatiilor in care se lucreaza la temperaturi ridicate extreme. Produsele care separa aceste zone protejeaza si izoleaza impotriva prafului, a insectelor si a altor factori daunatori.

Aceste elemente de separare a caldurii functioneaza optim la temperaturi cuprinse intre -20˚si +60˚ Celsius. Pot fi amplasate in orice tip de spatiu, dar cel mai des sunt intalnite in incinte unde se prelucreaza metal sau in diverse depozite sau incaperi cu diferente mari de temperatura.

Toate dispozitivele separa cald ofera protectie impotriva umiditatii si izoleaza termic eficient, pastrand o temperatura constanta in spatiile delimitate.

Nu ezitati sa ne contactati!

Suntem gata la orice ora si in orice zi sa va oferim solutii pentru rezolvarea oricarui tip de problema. Alegeti sa solutionati dificultatile cu raspunsuri avantajoase pentru dumneavoastra.

Str. Soseaua Giurgiului, nr.176, sector 4, Bucuresti

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!