Perdele protectie la caldura

Perdele protectie caldura pastreaza temperaturile constante in camerele unde sunt montate. O perdea termica din PVC este utilizata in spatii cu temperaturi situate in intervalul -20˚ C- +60˚ C.

O perdea termica din banda PVC se agata cu carlige speciale care pot fi fixe sau mobile. Aceste perdele termice mobile se regleaza pe dimensiuni, adaptandu-se la specificul intrarilor si cailor de acces. O perdea banda pvc se foloseste in mai multe domenii de activitate si destinatii, avand proprietatea de izolare termica prin mentinerea temperaturilor constante in interior si fiind foarte rezistenta la conditii grele de mediu si climat.

Fasiile PVC din care este confectionata perdeaua termica sunt extrem de eficiente, mai ales datorita faptului ca protejeaza muncitorii impotriva curentului. Fara aceste perdele termice din PVC, acestia risca sa se imbolnaveasca. O perdea cu proprietati asemanatoare celei prezentate reprezinta un produs ideal pentru izolare termica, deoarece mentine un climat optim de lucru.

Perdea PVC termica, solutia ideala pentru o termoizolare eficienta

Materialul din care sunt confectionate perdelele termice industriale este transparent, semi-transparent sau opac si are un rol foarte important, deoarece ofera flexibilitate pe o perioada indelungata de timp.

Aceste perdele termoizoilante se monteaza foarte simplu si sunt usor de intretinut. Curatarea unei perdele termoizolante se realizeaza imediat deoarece pot fi date jos fara mare efort.

Exista doua tipuri de fasii pvc termice in functie de modalitatea de prindere: prin suprapunere sau nu. O perdea termoizolanta confectionata din benzi PVC suprapuse este fixata prin intermediul unor carlige din otel inoxidabil.

Perdelele PVC termice prezinta o serie de avantaje:

  • Termoizolare;
  • Eficienta in separarea zonelor;
  • Protectie impotriva prafului si insectelor;
  • Practicitate – faciliteaza trecerea dintr-o incapere in alta.

Perdelele termice pot suporta temperaturi peste 50˚ C, motiv pentru care sunt cel mai des intalnite in spatii in care se lucreaza in conditii de caldura extrema. Un exemplu de astfel de loc este brutaria, unde o perdea termica poate fi amplasata in preajma unui cuptor foarte mare. Perdelele termice PVC reprezinta o solutie ieftina si practica pentru izolare termica si tranzit eficient.

Nu ezitati sa ne contactati!

Suntem gata la orice ora si in orice zi sa va oferim solutii pentru rezolvarea oricarui tip de problema. Alegeti sa solutionati dificultatile cu raspunsuri avantajoase pentru dumneavoastra.

Str. Soseaua Giurgiului, nr.176, sector 4, Bucuresti

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!