Separa foc

Separa foc se refera la solutii pentru delimitarea zonelor, solutii cu rezistenta la foc in eventualitatea unui incendiu. Indiferent de tipul cladirii sau al spatiului amenajat, protectia antifoc este o norma ce trebuie respectata de catre toata lumea.

Solutiile pe care le oferim pentru separare si delimitare zone cu protectie antifoc sunt numeroase si se potrivesc oricarui tip de spatiu. Ele sunt utilizate cu scopul de a proteja spatiile goale prin impiedicarea propagarii incendiului prin caile de evacuare, avand o rezistenta la foc ridicata.

Separa foc isi are utilitatea in spatii precum vitrine de magazine, case de scari, spatii libere, atriumuri, scari rulante, lifturi, etc. Perdelele, usile, trapele si ferestrele antifoc reactioneaza ca o bariera impotriva flacarilor, impiedicand propagarea lor rapida.

Caracteristici generale ale solutiilor pentru separare foc:

  • Impiedica raspandirea rapida a incendiilor si actioneaza ca o bariera termica pe partea neexpusa la incendiu;
  • Sunt confectionate dintr-un material ignifug format din benzi suprapuse, cusute in elemente de rigidizare pentru o rezistenta la foc cat mai ridicata;
  • Materialul ignifug este realizat din fibra de sticla ranforsata pentru rezistenta sporita la socuri mecanice.

Nu ezitati sa ne contactati!

Suntem gata la orice ora si in orice zi sa va oferim solutii pentru rezolvarea oricarui tip de problema. Alegeti sa solutionati dificultatile cu raspunsuri avantajoase pentru dumneavoastra.

Str. Soseaua Giurgiului, nr.176, sector 4, Bucuresti

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!