Cortine rezistente la foc

Cortine antifoc reprezinta una dintre cele mai sigure solutii in cazul incendiilor din interiorul cladirilor. Aceste cortine antifoc se instaleaza usor si ocupa un spatiu relativ redus. Sunt ideale pentru orice tip de incinte, in special pentru cele care pun accentul pe aspect.

   Aceasta cortina antifoc are rolul de a evita raspandirea focului si de a proteja traseele de evacuare. O cortina rezistenta la foc porneste singura in momentul declansarii alarmei de incendiu.

Cortina antifoc poate functiona in 3 moduri:

  • prin intermediul unei centrale de fum;
  • printr-un sistem de alarmare la incendiu;
  • cu ajutorul unor senzori independenti de detectie.

   Un avantaj al acestei cortine rezistente la foc este faptul ca atunci cand este deschisa, poate fi integrata foarte usor in sisteme de plafon fals.

   Materialele textile din care sunt confectionate cortinele antifoc sunt rezistente la foc, fiind testate in conformitate cu norma europeana NEN-EN 1634-1 si standardele NEN 6069. Aceste cortine antifoc sunt cel mai des intalnite in centre comerciale, spitale, institutii publice si cladiri guvernamentale.

Instalarea unei cortine rezistente la foc se realizeaza foarte usor si rapid, fiind necesar un spatiu redus de manevrare. Astfel:

  • arhitectura cladirilor nu este afectata din punct de vedere estetic;
  • structura acestora nu devine incarcata.

   Asadar, cortina rezistenta la foc va garanteaza siguranta si protectie, iar constructiile sufera transformari minime.

Nu ezitati sa ne contactati!

Suntem gata la orice ora si in orice zi sa va oferim solutii pentru rezolvarea oricarui tip de problema. Alegeti sa solutionati dificultatile cu raspunsuri avantajoase pentru dumneavoastra.

Str. Soseaua Giurgiului, nr.176, sector 4, Bucuresti

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!