Perdele protectie la foc

     O perdea PVC antifoc se incadreaza in categoria de protectie pasiva, avand rol in impiedicarea propagarii rapide a flacarilor unui incendiu si in evitarea daunelor importante in faza incepienta a acestuia. Este bine sa avem o perdea termoizolanta PVC deoarece aceasta ofera un timp mai indelungat pentru evacuarea persoanelor in cazul situatiilor de urgenta, oferind, totodata, protectie in zonele si spatiile de evacuare.

   Aceste perdele PVC antifoc cu rezistenta la foc ridicata sunt realizate din benzi PVC si isi au utilitatea in zone industriale. Perdelele din benzi PVC antifoc realizeaza diviziuni cat mai exacte in interiorul spatiilor in care sunt amplasate, in timp ce gradul de protectie impotriva incendiilor este ridicat.

Orice perdele antifoc PVC au urmatoarele caracteristici:

  • Sunt confectionare din fasii PVC tratate cu solutii pentru a avea rezistenta cat mai mare la flacari;
  • Au rol principal in impiedicarea raspandirii rapide a flacarilor unui incendiu;
  • perdea termoizolanta PVC actioneaza ca o bariera, protejand caile de evacuare pentru situatiile de urgenta.

Nu ezitati sa ne contactati!

Suntem gata la orice ora si in orice zi sa va oferim solutii pentru rezolvarea oricarui tip de problema. Alegeti sa solutionati dificultatile cu raspunsuri avantajoase pentru dumneavoastra.

Str. Soseaua Giurgiului, nr.176, sector 4, Bucuresti

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!