Separa frig

Separa frig este un domeniu care cuprinde o gama extinsa de sisteme dedicate izolarii eficiente a camerelor frigorifice si de refrigerare

Separa camere frigorifice cu perdele PVC frigorifice este necesara in orice situatie care implica prezenta alimentelor perisabile sau a materialelor dependente de o anumita temperatura. Echipamentele separa frig sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate, pentru a garanta o pastrare in conditii optime a alimentelor sau substantelor depozitate.

Daca va doriti o perdea frigorifica sau o usa frigorifica pentru depozit sau camera de refrigerare, puteti alege dintr-o gama variata de modele si dimensiuni, fiecare fiind adaptat la specificul locului in care urmeaza sa fie montata. Va garantam o acoperire eficienta a intrarii in camera frigorifica, fara a ingreuna tranzitul.

Sistemele de separa camera frig cu perdele PVC frigorifice si cu usi frigorifice sunt usor de montat, nefiind necesare cunostinte tehnice speciale sau de pregatire in prealabil. Insa noi recomandam ca montarea fiecarui sistem de separa zone frigorifice – perdea pvc polar sau usa frigorifica polar – sa fie realizata de un specialist al echipei noastre, pentru a garanta stabilitatea si acoperirea etans a intrarii.

Caracteristici solutii separa zone frigorifice:

  • Sunt indispensabile in industria alimentara, fie ca este vorba de camerele frigorifice mari, industriale, sau de cele mai mici, ale restaurantelor si buticurilor;
  • Contribuie in mod direct la calitatea alimentelor in momentul livrarii;
  • Fiecare perdea PVC polar sau usa frigorifica ce separa camere frigorifice permite tranzitul usor.

Nu ezitati sa ne contactati!

Suntem gata la orice ora si in orice zi sa va oferim solutii pentru rezolvarea oricarui tip de problema. Alegeti sa solutionati dificultatile cu raspunsuri avantajoase pentru dumneavoastra.

Str. Soseaua Giurgiului, nr.176, sector 4, Bucuresti

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!