Perdele protectie la frig

Datorita acestor tipuri de perdele PVC frigorifice, este imbunatatita functionarea compresoarelor, fiind scutite de efortul excesiv de racire. In functie de latimea fasii PVC tip polar, suprapunerea acestora poate fi intre 17 – 150 mm. Fiecare perdea transparenta PVC de acest tip este confectionata din fasii individuale, care nu adera una la alta, facilitand tranzitul.

O perdea frigorifica PVC va ofera o garantie totala impotriva diferitelor grade de alterare, fiind concepute pentru a face fata chiar si celor mai scazute temperaturi. Perdelele din benzi PVC se pot utiliza cu incredere inclusiv in laboratoare si in centre de depozitare unde temperaturile scazute trebuie mentinute o perioada lunga de timp.

Perdele PVC pret bun sunt o solutie economica si rezistenta in timp la conditii variate de clima si temperatura. Ele reprezinta o investitie minima dar foarte eficienta pe termen lung.

Caracteristici perdele frigorifice PVC tip polar:

  • Suprafata perdele fasii PVC: poate fi neteda sau cu striatii, la alegere
  • Temperatura perdele PVC frigorifice: -40 – +30 °C
  • Tip de prindere perdea camera frigorifica: la perdele PVC frigorifice mai mici, sistemul de prindere este din plastic, in timp ce la dimensiuni mai mari, piesele de sustinere sunt din otel inoxidabil cu carlig. Montare sina perdele este o operatiune care se realizeaza usor, fara a fi nevoie de stapanirea unei tehnici speciale.

Intrebuintari perdele polar cu benzi PVC sau perdea frigorifica PVC:

  • Camere frigorifice
  • Masini frigorifice
  • Spatii incarcare logistica
  • Restaurante
  • Vitrine frigorifice

Echipa noastra va recomanda perdele PVC preturi Bucuresti accesibile, cu livrare rapida in orice loc, atat din capitala cat si din imprejurimi. Cereti oferta perdele PVC tip polar!

Nu ezitati sa ne contactati!

Suntem gata la orice ora si in orice zi sa va oferim solutii pentru rezolvarea oricarui tip de problema. Alegeti sa solutionati dificultatile cu raspunsuri avantajoase pentru dumneavoastra.

Str. Soseaua Giurgiului, nr.176, sector 4, Bucuresti

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!