Usi frigorifice

Usi frigorifice tip polar sunt proiectate astfel incat sa izoleze eficient din punct de vedere termic, functionand la parametrii excelenti in conditii de trafic intens.

Fiecare usa frigorifica tip polar se instaleaza corect cu deschidere in interiorul camerei frigorifice. Izolarea acestei usi frigorifice industriale se poate face direct pe pardoseala (daca usa nu are prag) sau pe prag. Usa prezinta aceleasi calitati si beneficii indiferent de modul de izolare.

Caracteristici usi frigorifice polar:

  • Aceste usi industriale pastreaza temperatura perfecta in interiorul camerelor de refrigerare / congelare;
  • Nu permite schimbul de temperatura cu exteriorul;
  • Actioneaza ca o bariera impotriva daunatorilor conditiilor de igiena;
  • Izolarea cu usa camera frigorifica este realizata perfect, chiar daca exista sau nu prag.

Usa frigorifica industriala este confectionata din materiale care respecta normele de igiena ce trebuie indeplinite in interiorul oricarui spatiu pentru depozitarea produselor alimentare. In functie de preferinte, se poate monta foaie de inox pe o singura parte sau pe ambele parti.

Optional, usile frigorifice tip polar pot fi accesorizate cu diferite elemente care imbunatatesc functionabilitatea si durabilitatea acestora. De exemplu, se pot alege accesorii precum yala pentru inchidere cu cheie si buton anti – panica pentru deschidere din interior, manere de forta si grile de aerisire.

Nu ezitati sa ne contactati!

Suntem gata la orice ora si in orice zi sa va oferim solutii pentru rezolvarea oricarui tip de problema. Alegeti sa solutionati dificultatile cu raspunsuri avantajoase pentru dumneavoastra.

Str. Soseaua Giurgiului, nr.176, sector 4, Bucuresti

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!