Separa fum

Separa fum reprezinta o categorie de separatoare pentru diferite spatii, avand rol de protectie impotriva fumului rezultat in caz de incediu.

Separa spatii fum integreaza o serie de trape antifum, ferestre antifum si usi antifum, care au calitatea de a izola perfect orice incinta de patrunderea fumului.

Fumul reprezinta o problema in cazul izbucnirii unui incendiu, avand un grad de toxicitate ridicat. Cu ajutorul echipamentelor separa zone fum pe care le regasiti in categoria separa fum, camera cu probleme va fi izolata perfect de restul cladirii, impiedicand infiltrarea gazelor rezultate in urma arderii.

Toate echipamentele folosite pentru a separa camere fum, intre care si usi antiincendiu sau trape speciale de desfumare, sunt proiectate conform standardelor europene, pot fi montate in cladiri cu trafic intens si sunt non-inflamabile.

Caracteristici ale solutiilor de separa spatii fum:

  • Prezinta garnituri speciale pentru a opri fumul sa paraseasca incaperea afectata;
  • Au sisteme speciale pentru o deschidere usoara;
  • Au aplicabilitate pe scara larga, atat in zona industriala cat si in cea rezidentiala.

Nu ezitati sa ne contactati!

Suntem gata la orice ora si in orice zi sa va oferim solutii pentru rezolvarea oricarui tip de problema. Alegeti sa solutionati dificultatile cu raspunsuri avantajoase pentru dumneavoastra.

Str. Soseaua Giurgiului, nr.176, sector 4, Bucuresti

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!