Ferestre antifum

Ferestre antifum sunt ferestre care prezinta o garnitura speciala care determina etansarea totala. Acest lucru impiedica patrunderea fumului sau raspandirea acestuia in alte camere decat cea afectata.

   O fereastra antifum cu geamuri vitrate permite intrarea aerului curat atunci cand se produce un incendiu in cladire. In urma incendiului se vor degaja gaze toxice, dar oxigenul care patrunde prin aceste ferestre desfumare va diminua efectul gazelor nocive emanate de foc. O fereastra de evacuare a fumului se adapteaza usor ca design la orice stil arhitectural, de la cel clasic la cel modern.

   Ferestre evacuare fum ofera o ventilatie potrivita si previn patrunderea umezelii in cladire. Fiecare fereastra antifum este echipata cu garnitura ce garanteaza etansarea eficienta, lucru important pentru a opri raspandirea fumului.

Caracteristicile pricipale ale unor ferestre desfumare:

  • Ferestre antifum reprezinta un mijloc practic de evacuare a fumului, atunci cand au deschidere spre exterior;
  • fereastra evacuare fum are design adaptabil cladirii la care este montata;
  • Ferestre evacuare fum au sistem de deschidere usoara, in directia dorita de client.

Nu ezitati sa ne contactati!

Suntem gata la orice ora si in orice zi sa va oferim solutii pentru rezolvarea oricarui tip de problema. Alegeti sa solutionati dificultatile cu raspunsuri avantajoase pentru dumneavoastra.

Str. Soseaua Giurgiului, nr.176, sector 4, Bucuresti

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!