Trape de desfumare

    Toate cladirile mari sau cu spatii deschise trebuie sa opteze pentru trape de fum, pentru a evita pagubele – destul de insemnate in cazul unui incendiu de proportii mari. La incendiu se degaja gaze fierbinti ce formeaza o coloana de fum. Evacuarea lor prin ferestre trape de fum se face in mod natural, oferind posibilitatea aerului curat sa ajunga in cladire.

   Trapa fum pret accesibil poate fi folosita ca solutie de minimizare a daunelor sau a riscurilor, reprezentand o investitie necostisitoare. Rolul principal trapa de fum verticala sau trapa automata de fum este acela de a garanta siguranta personalului din cladire, atunci cand se iveste pericolul focului.

   Trape de fum disponibile pe Separa-zone sunt folosite la evacuarea pe loc a gazelor cauzate de incendiu. Printr-o trapa de fum automata pret bun oxigenul patrunde rapid, evitand astfel intoxicarea.

Sisteme de automatizare trape de fum – moderne si rapide

   Trape de fum actionare pneumatica si electrica prezinta un tip de manevrare rapida, determinand eficienta dispozitivului. Motoare trape fum electrice au alimentare de 230 Vac sau de 24 V. In functie de tipul de deschidere, trape evacuare gaze fum se clasifica astfel:

  • Trapa fum cu deschidere pneumatica: implica un dispozitiv termo-declansator, un termofuzibil si un cartus CO2. Conectarea trapa de fum cu unitatea centrala se face cu ajutorul tevilor de cupru de 6 sau 8 mm.
  • Trape de fum actionate electric: Se activeaza automat atunci cand senzorul de fum sau de temperatura de la unitatea de centrala se declanseaza. Trape de fum cu actionare electrica permit controlarea eficienta a functiei de evacuare a fumului si a functiei de ventilare.

Beneficiile utilizarii unei trape de fum pe pereti:

  • Cu o trapa fum ieftina, fumul nu se raspandeste iar persoanele din cladire nu vor fi afectate
  • Incendiul nu se va propaga, astfel nu vor exista pagube materiale sau de alta natura
  • Interiorul imobilului va fi bine ventilat cu fereastra mansarda trapa de fum, astfel, riscul de intoxicatie cu fum este evitat
  • Sistemul de control electric la trapa de fum poate fi conectat la sistemul central al cladirii, cu rol de avertizare in cazul incendiului

Nu ezitati sa ne contactati!

Suntem gata la orice ora si in orice zi sa va oferim solutii pentru rezolvarea oricarui tip de problema. Alegeti sa solutionati dificultatile cu raspunsuri avantajoase pentru dumneavoastra.

Str. Soseaua Giurgiului, nr.176, sector 4, Bucuresti

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!