Separa med-farm

Separa medical si farmaceutic se refera la diverse mijloace de a separa zone in care sunt desfasurate activitati sanitare.Separa medical si separa farmaceutic se leaga, in special, de spatii precum spitale si farmacii

Este foarte important ca zonele in care se desfasoara astfel de activitati sa fie sterile, ferite de praf, microbi sau umiditate. Usile care separa medical si farmaceutic trebuie sa fie rezistente la foc, la produse chimice, dar si usor de intretinut. Atunci cand se separa medical si farmaceutic, trebuie avut in vedere:

  • Preventia impotriva factorilor daunatori pentru acest tip de spatii;
  • Desfasurarea in conditii optime de igiena si siguranta a activitatilor sanitare;
  • Capacitatea de operare rapida a usilor pentru mentinerea unei temperaturi constante;
  • Prevenirea aparitiei umiditatii.

   Separa zone medicale si separa zone farmaceutice reprezinta separarea unor zone in vederea desfasurarii in bune conditii a activitatii, pentru mentinerea igienei si, implicit, protectia sanatatii.

Nu ezitati sa ne contactati!

Suntem gata la orice ora si in orice zi sa va oferim solutii pentru rezolvarea oricarui tip de problema. Alegeti sa solutionati dificultatile cu raspunsuri avantajoase pentru dumneavoastra.

Str. Soseaua Giurgiului, nr.176, sector 4, Bucuresti

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!