Usi medicale

   Aceste usi medicale separa zone in vederea protectiei spatiilor in care se afla aparatura medicala, produse farmaceutice, contribuind la pastrarea unui mediu steril, ferit de impuritati, microbi sau bacterii.

  Toate aceste usi medicale care separa medical si separa farmaceutic sunt rezistente la zgarieturi, foc si substante chimice si izoleaza termic si fonic. De asemenea, ele pot fi prevazute cu geam de sticla pentru rezistenta la radiatii.

 Exista solutii si pentru compartimentari sanitare, ce constau in separare grupuri sanitare, folosite pentru WC sau vestiare. Aceste placi pentru compartimentare grupuri sanitare sunt rezistente la factori precum foc, apa, umiditate si alte socuri. Orice compartimentari WC si compartimentari vestiare asigura un nivel inalt al igienei si sunt rezistente in timp. Toate aceste usi grupuri sanitare si, implicit, usi sanitare vestiare ofera siguranta si confort in ultilizare.

Caracteristici specifice pentru usi medicale care separa zone:

  • Constructia unei usi permite etansarea suplimentara cu prag retractabil usa;
  • Usile pentru compartimentari sanitare au o durata indelungata de viata;
  • Dispun de caracteristici functionale de igiena si siguranta;
  • Izoleaza termic si fonic;
  • Ofera protectie si prezinta risc scazut de accidentare;
  • Usi sanitare sunt simplu de intretinut si curatat datorita constructiei care nu permite depunerea prafului.

   Usa medicala  are un design unic si indeplineste toate cerintele tehnice si estetice, datorita tehnologiei avansate care o caracterizeaza.

Nu ezitati sa ne contactati!

Suntem gata la orice ora si in orice zi sa va oferim solutii pentru rezolvarea oricarui tip de problema. Alegeti sa solutionati dificultatile cu raspunsuri avantajoase pentru dumneavoastra.

Str. Soseaua Giurgiului, nr.176, sector 4, Bucuresti

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!