Separa praf

Separa praf va ofera solutii de inchidere ermetica pentru delimitarea si separarea spatiilor, fiind o protectie impotriva prafului si a microbilor.   Utilitatea lor se face remarcata in interiorul spatiilor in care se doreste atingerea unor conditii de igiena maxima.

Separa praf va ofera solutii de inchidere ermetica pentru delimitarea si separarea spatiilor, fiind o protectie impotriva prafului si a microbilor.    Utilitatea lor se face remarcata in interiorul spatiilor in care se doreste atingerea unor conditii de igiena maxima.

Produsele de separare praf sunt utilizate cu precadere in zonele in care siguranta, protectia bacteriana si izolarea fonica si termica sunt necesare.      Rolul acestor usi ermetice si al acestor perdele PVC ermetice este asigurarea unui climat cat mai curat si mai igienic in zonele in care sunt amplasate. Orice produs care separa praf prin inchidere ermetica are urmatoarele caracteristici:

  • Ofera izolatie bacteriana, fonica si termica pentru toate spatiile in care sunt instalare;
  • Sunt usor de montat in orice tip de spatiu;
  • La cerere, poate fi montata o automatizare pentru realizarea unui confort cat mai sporit.

Nu ezitati sa ne contactati!

Suntem gata la orice ora si in orice zi sa va oferim solutii pentru rezolvarea oricarui tip de problema. Alegeti sa solutionati dificultatile cu raspunsuri avantajoase pentru dumneavoastra.

Str. Soseaua Giurgiului, nr.176, sector 4, Bucuresti

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!