Usi ermetice

  Tot ce inseamna usa ermetica este reprezentat de etanseitate ridicata, avand certificare in urma testarii in laborator. Datorita sigurantei pe care o ofera in ceea ce priveste impiedicarea patrunderii prafului si a microbilor, usile ermetice au un grad de utilizare mare in domeniul medical. De exemplu, sunt utilizate la intrarea in salile de operatii datorita sigurantei pe care o ofera in pastrarea conditiilor de igiena din interior.

   Utilitatea lor se poate remarca in orice spatii din domeniul medical sau farmaceutic. Astfel, usi ermetice se pot amplasa la intrarile in camere sterile, in camere curate si in sali de operatii.

Usi ermetice – descriere generala:

  • Etansarea este maxima, fiind prevazute cu garnituri de etansare pe toate cele 4 laturi;
  • Patreaza intacte conditiile de igiena din interiorul spatiilor protejate;
  • Au grad mare de protectie impotriva patrunderii prafului, a microbilor si a oricarui tip de daunator.

   O usa ermetica reprezinta un produs caracteristic categoriei separa praf care asigura o inchidere ermetica, fiind eficienta impotriva aerului, a prafului , a substantelor chimice si a atacurilor bacteriologice.

Nu ezitati sa ne contactati!

Suntem gata la orice ora si in orice zi sa va oferim solutii pentru rezolvarea oricarui tip de problema. Alegeti sa solutionati dificultatile cu raspunsuri avantajoase pentru dumneavoastra.

Str. Soseaua Giurgiului, nr.176, sector 4, Bucuresti

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!