Separa sudura

Separa sudura este un sector care include separatoare pentru diferite zone in care se desfasoara activitati de sudura. Aceste produse au scopul de a proteja atat persoanele care realizeaza suduri, cat si cele neimplicate in acest proces.

Operatiunile de sudura sunt foarte periculoase deoarece pot afecta vederea si nu numai. Pentru a evita incidente grave este obligatoriu sa fie utilizate delimitatore ale zonelor in care se lucreaza cu aparate de sudat.

Rolul cel mai important al dispozitivelor de separa sudura este de protejare a sudorilor, care trebuie sa se fereasca de razele ultraviolete si de scantei. Orice neatentie poate fi fatala daca nu alegeti sa va protejati cu o perdea de sudura sau alte produse destinate delimitarii spatiilor.

Produsele de separa sudura sunt cel mai des amplasate in:

  • Fabrici cu zone de lucru in care se desfasoara activitati de sudura;
  • Spatii publice ce necesita protectie impotriva scanteilor;
  • Spatii inchise care trebuie protejate de scantei.

Nu ezitati sa ne contactati!

Suntem gata la orice ora si in orice zi sa va oferim solutii pentru rezolvarea oricarui tip de problema. Alegeti sa solutionati dificultatile cu raspunsuri avantajoase pentru dumneavoastra.

Str. Soseaua Giurgiului, nr.176, sector 4, Bucuresti

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!