Perdele protectie la sudura

    Protectia pe care o ofera acest tip de perdele pentru camera de sudura este in primul rand protectie optica: lumina ultravioleta si infrarosie rezultata din sudura poate afecta ochiul uman, producandu-i leziuni. Aceste benzi PVC sunt usor de montat si au o intretinere redusa, motiv pentru care sunt la mare cautare in domeniile de activitate cu cerinte de protectie sudura.

   O astfel de perdea PVC de sudura protejeaza persoanele neautorizate si lucratorii din zona de locul in care se desfasoara procesul de sudura, reducand riscul accidentelor de munca.

   Pentru ca ne gandim la siguranta celor care isi desfasoara activitatea in conditii speciale, oferim perdele protectie sudura din PVC cu rezistenta sporita la deteriorare si cu proprietatea de a stopa razele UV.

   Benzile PVC perdele sudura au latimea de 200 sau 300 mm si grosimea de 2 mm. Carligele de suspendare ale benzilor sunt fabricate din otel galvanizat sau inox.

solutie antisudura perdea fasii pvc protectie sudura

Beneficii perdele PVC de sudura:

  • Protejarea sanatatii si integritatii lucratorilor din ateliere mecanice;
  • Separarea si delimitarea proceselor tehnologice cu o perdea protectie sudura se face in mod eficient si economic, prin realizarea unui panou de sudura mobil;
  • Ofera protectie sudura intrunind toate normele de securitate valabile la nivel international.

Nu ezitati sa ne contactati!

Suntem gata la orice ora si in orice zi sa va oferim solutii pentru rezolvarea oricarui tip de problema. Alegeti sa solutionati dificultatile cu raspunsuri avantajoase pentru dumneavoastra.

Str. Soseaua Giurgiului, nr.176, sector 4, Bucuresti

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!