Cele cinci sisteme de perdele PVC montate la Romega Industry

   Una dintre lucrarile cu care echipa Separa-zone se mandreste a avut loc la Romega Industry, pe soseaua Bucuresti-Urziceni, in comuna Afumati. Au fost montate cinci sisteme de perdele PVC termice, cu sistem clasic de prindere – fix.

   Clientul a solicitat modelul de benzi PVC transparente, care este de altfel si cel mai cautat tip de perdele PVC industriale. Fiecare perdea PVC termica pe care tehnicienii nostri au montat-o are rol esential in mentinerea temperaturii optime in depozitele companiei. Astfel, produsele alimentare stocate isi pastreaza prospetimea pentru un timp cat mai lung.

   La fel ca alte lucrari din portofoliul echipei Separa-zone, si acest montaj perdele PVC a fost realizat cu profesionalism, respectandu-se fiecare pas din proces. Daca doriti o perdea PVC de cea mai buna calitate, va recomandam sa apelati la noi, atat pentru consiliere cat si pentru alegerea unui produs si montaj de calitate.

Nu ezitati sa ne contactati!

Suntem gata la orice ora si in orice zi sa va oferim solutii pentru rezolvarea oricarui tip de problema. Alegeti sa solutionati dificultatile cu raspunsuri avantajoase pentru dumneavoastra.

Str. Soseaua Giurgiului, nr.176, sector 4, Bucuresti

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!