Perdele din fasii PVC tip polar, montate la Fornetti

   Pentru ca gustarile Fornetti sa fie delicioase atunci cand le consumati, materiile prime trebuie depozitate in zone cu temperaturi scazute, in care nu se pot altera.

   In acest scop, echipa Fornetti a optat pentru o solutie inteleapta: perdele PVC camere frigorifice si perdele PVC masini frigorifice, pentru depozitarea si transportul in cele mai bune conditii a materiilor prime de gatit. Astfel, cu fiecare perdea PVC polar au fost acoperite deschiderile a trei camere de depozitare, avand dimensiuni de 2280 x 3400 mm si patru deschideri de masini frigorifice, cu dimensiunile de 1190 x 1580 mm.

   Echipa noastra a montat aceste perdele din fasii PVC tip polar – atat perdele PVC hale frigorifice cat si perdele PVC masini frigorifice, folosind cele mai bune instrumente si terminand treaba rapid. Acum, perdelele noastre au grija ca Fornetti sa aiba ingrediente proaspete si gustoase, la fiecare punct de vanzare!

   Daca doriti garantia unui spatiu de depozitare ca la carte, apelati la Separa-zone.ro, pentru o oferta avantajoasa de perdele PVC frigorifice.

Nu ezitati sa ne contactati!

Suntem gata la orice ora si in orice zi sa va oferim solutii pentru rezolvarea oricarui tip de problema. Alegeti sa solutionati dificultatile cu raspunsuri avantajoase pentru dumneavoastra.

Str. Soseaua Giurgiului, nr.176, sector 4, Bucuresti

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!