Perdele PVC ermetice montate la Martelli Europe

   In cadrul companiei Martelli Europe din Buzau au fost montate doua sisteme de perdele PVC ermetice antipraf, cu sistem de deschidere prin glisare. Acest sistem de perdele PVC antipraf este frecvent folosit de catre utilizatorii care doresc sa indeparteze periodic perdeaua din PVC.

   Compania Martelli are ca profil de activitate spalarea, vopsirea si confectionarea de textile la nivel industrial. Este extrem de important ca materialele cu care se lucreaza sa fie complet ferite de praf si alte impuritati. O perdea PVC ermetica din fasii PVC antistatice este solutia potrivita acest sens.

   Datorita materialului de calitate superioara combinat cu montaj perdele PVC la nivel profesionist, activitatea firmei se poate desfasura de acum incolo in cele mai bune conditii, pastrand posibilitatea de tranzit usor si curatenia in incinta.

   Perdele PVC ermetice sunt necesare in numeroase sectoare de activitate, iar echipa Separa-zone va poate indruma catre alegerea modelului si dimensiunilor potrivte. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati, pentru a gasi impreuna o solutie.

Nu ezitati sa ne contactati!

Suntem gata la orice ora si in orice zi sa va oferim solutii pentru rezolvarea oricarui tip de problema. Alegeti sa solutionati dificultatile cu raspunsuri avantajoase pentru dumneavoastra.

Str. Soseaua Giurgiului, nr.176, sector 4, Bucuresti

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!