Perdele PVC la Kaufland: lucrare complexa, finalizata cu succes

 La depozitul Kaufland Muntenia au fost montate perdele PVC clasice, cu sistem fix de prindere. Deoarece am avut de a face cu un spatiu de depozitare de dimensiuni mari, au fost necesare 11 sisteme de perdele din fasii PVC.

   Modelul de perdele PVC termice solicitat de acest client a fost cel cu benzi PVC transparente. Astfel, vizibilitatea s-a pastrat in intreaga incinta a depozitului, facilitand traficul de personal si cel al motostivuitoarelor.

   Montaj perdea PVC industriala termica a fost simplu, datorita experientei pe care echipa Separa-zone a acumulat-o in timp. Acest proiect a fost desfasurat in colaborare cu firma Bacosmi SRL, cu ajutorul careia am terminat treaba intr-un timp foarte scurt.

   Indiferent de zona in care aveti nevoie de livrare si montaj perdele PVC, suntem pregatiti sa ne deplasam rapid si sa va oferim servicii de calitate superioara. Datorita eficientei ridicate si a concentrarii spre obtinerea celor mai bune rezultate, fiecare client al nostru este satisfacut.

Nu ezitati sa ne contactati!

Suntem gata la orice ora si in orice zi sa va oferim solutii pentru rezolvarea oricarui tip de problema. Alegeti sa solutionati dificultatile cu raspunsuri avantajoase pentru dumneavoastra.

Str. Soseaua Giurgiului, nr.176, sector 4, Bucuresti

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!