Perdele PVC la Pepsico, montate de echipa Separa-zone!

   Una dintre echipele Separa-zone a avut zilele acestea de montat o perdea din PVC la sediul Pepsico din Popesti-Leordeni. Materialele de cea mai buna calitate, instumentele potrivite pentru un astfel de montaj si experienta tehnicienilor a facut din montarea acestei perdele PVC un lucru simplu de realizat.

   La cererea clientului, perdeaua a fost realizata din fasii PVC transparente pentru a putea oferi o vizibilitate ridicata in ambele directii. Fasiile acestei perdele PVC industriale au fost prinse de un sistem de fixare rezistent, confectionat din materiale de cea mai buna calitate. Protectia si durabilitatea sunt astfel garantate in timp atat pentru persoane, cat si pentru utilajele care le tranziteaza.

   Calitatea si rezistenta sunt caracteristicile de baza ale oricarei perdele PVC pe care le oferim spre montare in orice tip de spatiu. Echipele noastre de specialisti cu experienta cuantificata in ani in realizare si montaj perdele PVC sunt gata oricand sa ofere solutii pentru orice problema de delimitare spatii industriale.

Nu ezitati sa ne contactati!

Suntem gata la orice ora si in orice zi sa va oferim solutii pentru rezolvarea oricarui tip de problema. Alegeti sa solutionati dificultatile cu raspunsuri avantajoase pentru dumneavoastra.

Str. Soseaua Giurgiului, nr.176, sector 4, Bucuresti

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!