Servicii

Serviciile pe care le oferim si  confectionam sunt  pentru a functiona optim o perioada indelungata de timp. Cu toate acestea, exista cazuri in care apar defectiuni ce pot fi remediate doar de specialisti. Firma noastra va poate ajuta in acest sens, oferind si servicii de mentenanta si reparatii profesioniste.

   Echipa noastra, alcatuita din specialisti cu o vasta experienta in domeniu, gaseste solutii pentru toate problemele si defectele pe care le intampina automatizarile dumneavoastra. Evitati sa inlocuiti complet o usa rapida daca exista posibilitatea sa o reparati. In acest mod, economisiti timp si bani!

Pe langa serviciile de mentenanta, firma noastra va ofera si servicii de consultanta si asistenta tehnica. Prioritatea angajatilor nostri este aceea de a va asculta si de a va oferi cele mai bune solutii pentru probleme dumneavoastra legate de automatizari.

Transportul si montajul sunt alte servicii pe care vi le punem la dispozitie. Echipa noastra va livreaza produsele in cel mai scurt timp posibil, oriunde pe teritoriul tarii si realizeaza montaj de cea mai buna calitate, cu unelte moderne. De asemenea, in cazul in care aveti nevoie de piese de schimb, tot la noi gasiti rezolvare.

Nu ezitati sa ne contactati!

Suntem gata la orice ora si in orice zi sa va oferim solutii pentru rezolvarea oricarui tip de problema. Alegeti sa solutionati dificultatile cu raspunsuri avantajoase pentru dumneavoastra.

Str. Soseaua Giurgiului, nr.176, sector 4, Bucuresti

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!